Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

hoe bereken je je bmi

Je gewicht je lengte² En nu. Nu je weet wat een gezonde BMI is wil je vast weten wat jouw eigen BMI is en hoe je deze kunt berekenen.


Bmi Berekenen Bereken Gratis Je Bmi Klik Hier

Door je gewicht in kilos te delen door je lengte in meters in het kwadraat krijg je je body mass index BMI.

. Het enige dat je nodig hebt is je gewicht en lengte en een rekenmachine. Stel dat je 55 kilo weegt en 165 meter lang bent. Je deelt dan je gewicht door het kwadraat van je lengte. Wanneer je een BMI hebt tussen de 10 en.

De formule voor het vinden van je eigen ideale gewicht is als volgt. Bereken daarom jouw BMI en bekijk ons advies. Hoe bereken je je BMI. De Body Mass Index berekening voor een man is hetzelfde als voor vrouwen.

BMI berekenen In de onderstaande formule kun je je BMI berekenen. Dan bent je te zwaar voor jouw lengte. Je BMI Body Mass Index bereken je op de volgende manier. Door het berekenen van je BMI krijg je een duidelijker beeld of je eerder te licht of misschien toch net te zwaar bent.

Lichaamsmassa in kilogram hoogte in meters². Zelf je BMI berekenen. Je hebt in dat geval een zowel voor mannen als voor vrouwen gezonde BMI waardoor er niets is om je zorgen over te maken. Behalve online kun je ook zelf je BMI berekenen.

BMI is de afkorting van body-mass index die de verhouding tussen lengte en gewicht van een persoon schetst. Je hebt dan een gezonde BMI waarde van 2337. Toch moet je de resultaten niet al te serieus nemen en bij twijfel vooral met je arts bespreken. Indien je snel wilt weten hoe het er voor staat met je gewicht biedt je BMI een goede uitkomst.

Je deelt je gewicht door het kwadraat van je lengte. Vergeet echter niet ook je buikomtrek en je vetpercentage in het achterhoofd te houden. BMI berekenen kan je met behulp van onderstaande formule en het resultaat vergelijken met de volgende gegevens. 65 kilo 170 x 170 meter.

De formule voor het vinden van je eigen ideale gewicht is als volgt. Omron digitale weegschaal HN283 1 stuks. Je BMI bereken je met de BMI-formule. Onder de 18 word je BMI beschouwd als ondergewicht tussen 18 en 25 als gezond tussen 25 en 30 als overgewicht en een BMI van 30 als extreme obesitas.

Leeftijd en gewicht spelen ook een specifieke rol bij het uitrekenen van je BMI. Bereken je ideale gewicht met de BMI meter. Wanneer je een BMI. Geschreven door Lore.

Nog eenvoudiger is het om de BMI te berekenen met behulp van een BMI-calculator op het internet. 34225 26 Je BMI is dan 26. Hiervan neem je het kwadraad. Lengte x lengte lengte in het kwadraat De lengte in.

De uitkomst moet vervolgens op een bepaalde manier geïnterpreteerd worden. U voert eenvoudig uw gewicht en uw grootte in en krijgt als. Dit heeft ook het voordeel dat de waarde op dezelfde manier wordt ingesloten en geïnterpreteerd. Om de BMI-formule met behulp van een rekenmachine uit te rekenen bereken je eerst het volgende.

Je bent een man van 78 kilo en 180 centimeter dan vul je. Het is een heel eenvoudige formule dus je kunt in principe de BMI berekenen met een rekenmachine. Is jouw BMI hoger dan 25. De BMI geeft aan of je gewicht gezond is in relatie tot je lengte.

Je ideale gewicht op basis van je leeftijd en lengte wordt ook aangegeven. Zo kun je samen een actieplan maken als er sprake is van ernstig overgewicht bij je kind. Maar door de BMI te berekenen kun je vaststellen hoe ernstig het overgewicht is bij je kind. Onderneem dan actie om af te vallen aan te komen of gewoon om te gaan voor.

Jouw BMI als man kun je dan als volgt berekenen. Hoe doe je dat. Vul jouw geslacht leeftijd gewicht en lengte in om een zo nauwkeurig mogelijk BMI te krijgen. Met een BMI tussen 20 en 24 zijn lengte en gewicht mooi met elkaar in balans.

Hoe bereken je BMI met de BMI formule. Het grote nadeel van BMI is namelijk dat het geen verschil maakt tussen spier- en vetmassa. Hoe bereken je jouw BMI. Vul in of je een man of vrouw bent.

Hoe bereken je je BMI. Hiermee wordt op een zeer eenvoudige manier ingeschat of je een gezond gewicht hebt ten. Jouw BMI kun je handmatig berekenen met een eenvoudige formule. Stel dat je 80 kilo weegt en 180 meter lang bent dan deel je 80 door de vermenigvuldiging van 185 centimeter.

Bekijk of jouw BMI een gezonde BMI is of dat je onder- of overgewicht hebt. Daarna druk je op bereken en dan komt er een antwoord uit wat je huidige BMI is. Je deelt je gewicht door het kwadraat van je lengte. Lichaamsmassa in kilogramhoogte in.

Geef aan welk geslacht je bent Voer de lengte op in centimeters zonder punt of komma. Ook het BMI berekenen voor ouderen werkt hetzelfde. De Body Mass Index BMI kan je helpen bij de berekening ervan. Je neemt je lengte.

Leeftijd en gewicht spelen ook een specifieke rol bij het uitrekenen van je BMI. Neem dan je gewicht. Je kunt je BMI berekenen op basis van je lengte en je gewicht. Een voorbeeld voor iemand van 65 kg met een lengte van 170 m.

Door de simpele formule kun je berekenen of je moet afvallen of eventueel bijkomen. Deze zijn enkel voor vergelijking met resultaten bij een volwassen man of vrouw BMI gewicht in kg lengte in meters lengte in meters Minder dan 185 ondergewicht. Daaronder kun je je lengte in aantal centimeters invullen. 185 x 185 34225.

BMI gewicht kg lengte m x lengte m Dus als je 65 kilo weegt en je bent 170 meter lang dan bereken je dit als volgt. Je BMI bereken je door je gewicht in kg te delen door je lengte in meter in het kwadraat. Cijfers vertellen meer dan wat je met het blote oog ziet en daarom is het zinvol om de Body Mass Index van je kind te berekenen. BMI gewicht in kg 65 65 2249 goed gewicht lengte x lengte 170 x 170 289.

Met een gezond gewicht heb je minder kans op hart- en vaatziekten. Heb je geen gezond BMI. BMI Gewicht in kilogram lengte in het kwadraat. Thema Eetcultuur 3 BSO Bereken je eigen BMI Formule.

Hoe bereken je je BMI. Bereken snel je BMI. De BMI-meter is minder geschikt voor leeftijden. Hiervoor deel je je gewicht in kilogram door het kwadraat van je lengte in meters.

Voer je gewicht in aantal kilos in. 55 165 x 165 202. Sites waar je je BMI kunt berekenen zijn onder andere voedingscentrumnl en bmi-uitrekenenbe. Dankzij de body-mass index kun je dus heel wat wijzer worden over je gezondheid.

Met een eenvoudige formule kun je zelf uitrekenen of je al dan niet te veel weegt. Jouw Body Mass Index geeft aan hoe je gewicht en lengte zich tot elkaar verhouden. BMI berekenen vrouw vs. Deel het gewicht door het kwadraad van de lengte dus.

Prijs apotheek 4000 Meer info.


Bmi Berekenen Ideale Gewicht Calculator Voor Man Vrouw En Kind


Bmi Berekenen Easy Template


Bmi Berekenen Body Mass Index Berekenen Aljism Blog


Bmi Berekenen Dat Doe Je Makkelijk Met De Bmi Calculator Van Ma


Bmi Berekenen Heb Jij Een Gezond Gewicht Fit Nl

Posting Komentar untuk "hoe bereken je je bmi"